«Cannes? Det er jo verdens viktigste festival. Punktum.» (+)

«Cannes? Det er jo verdens viktigste festival. Punktum.» (+)

I fjor ble «Verdens verste menneske» et eksempel på hva Cannesfestivalen kan bety for en films videre liv. Betyr det at norsk filmbransje har knekket Cannes-koden og vil lykkes i år med «Syk Pike»? Og hva med kvinnene - hvorfor er de fortsatt så få? Thomas Robsahm, Svend Jensen, Stine Oppegaard og Vigdis Lian loser oss gjennom verdens viktigste filmfestival.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

I fjor ble «Verdens verste menneske» et eksempel på hva Cannesfestivalen kan bety for en films videre liv. Betyr det at norsk filmbransje har knekket Cannes-koden og vil lykkes i år med «Syk Pike»? Og hva med kvinnene – hvorfor er de fortsatt så få? Thomas Robsahm, Svend Jensen, Stine Oppegaard og Vigdis Lian loser oss gjennom verdens viktigste filmfestival.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Cannes? Det er jo verdens viktigste festival. Punktum.» (+)

«Cannes? Det er jo verdens viktigste festival. Punktum.» (+)

I fjor ble «Verdens verste menneske» et eksempel på hva Cannesfestivalen kan bety for en films videre liv. Betyr det at norsk filmbransje har knekket Cannes-koden og vil lykkes i år med «Syk Pike»? Og hva med kvinnene - hvorfor er de fortsatt så få? Thomas Robsahm, Svend Jensen, Stine Oppegaard og Vigdis Lian loser oss gjennom verdens viktigste filmfestival.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

I fjor ble «Verdens verste menneske» et eksempel på hva Cannesfestivalen kan bety for en films videre liv. Betyr det at norsk filmbransje har knekket Cannes-koden og vil lykkes i år med «Syk Pike»? Og hva med kvinnene – hvorfor er de fortsatt så få? Thomas Robsahm, Svend Jensen, Stine Oppegaard og Vigdis Lian loser oss gjennom verdens viktigste filmfestival.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY