– Det siste vi vil er å følge trendene. (+)

– Det siste vi vil er å følge trendene. (+)

- Vi har ikke knekt noen kode, vi må bare lete videre. Utviklingssjef Lars Olav Vartdal i Salto Film og Fjernsyn er glad for Gullruten-prisen som årets nyskaper, men understreker at ingenting er varig. – Alt går i bølger. Nå er det ting som tyder på at Norge og Norden er land å se til.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Vi har ikke knekt noen kode, vi må bare lete videre. Utviklingssjef Lars Olav Vartdal i Salto Film og Fjernsyn er glad for Gullruten-prisen som årets nyskaper, men understreker at ingenting er varig. – Alt går i bølger. Nå er det ting som tyder på at Norge og Norden er land å se til.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Det siste vi vil er å følge trendene. (+)

– Det siste vi vil er å følge trendene. (+)

- Vi har ikke knekt noen kode, vi må bare lete videre. Utviklingssjef Lars Olav Vartdal i Salto Film og Fjernsyn er glad for Gullruten-prisen som årets nyskaper, men understreker at ingenting er varig. – Alt går i bølger. Nå er det ting som tyder på at Norge og Norden er land å se til.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Vi har ikke knekt noen kode, vi må bare lete videre. Utviklingssjef Lars Olav Vartdal i Salto Film og Fjernsyn er glad for Gullruten-prisen som årets nyskaper, men understreker at ingenting er varig. – Alt går i bølger. Nå er det ting som tyder på at Norge og Norden er land å se til.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY