– Du skal heie på en person du vanligvis ser litt ned på. (+)

– Du skal heie på en person du vanligvis ser litt ned på. (+)

- Mange i influenser-miljøet er usikre på om de blir gjort narr av eller ikke. Men det er ikke en parodi! Gullruten-nominerte Caroline Glomnes er i ferd med å ta influenser-humordramaet Cammo ut i verden - samtidig som hun har premiere på andre sesongen og skriver på tredje.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Mange i influenser-miljøet er usikre på om de blir gjort narr av eller ikke. Men det er ikke en parodi! Gullruten-nominerte Caroline Glomnes er i ferd med å ta influenser-humordramaet Cammo ut i verden – samtidig som hun har premiere på andre sesongen og skriver på tredje.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Du skal heie på en person du vanligvis ser litt ned på. (+)

– Du skal heie på en person du vanligvis ser litt ned på. (+)

- Mange i influenser-miljøet er usikre på om de blir gjort narr av eller ikke. Men det er ikke en parodi! Gullruten-nominerte Caroline Glomnes er i ferd med å ta influenser-humordramaet Cammo ut i verden - samtidig som hun har premiere på andre sesongen og skriver på tredje.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Mange i influenser-miljøet er usikre på om de blir gjort narr av eller ikke. Men det er ikke en parodi! Gullruten-nominerte Caroline Glomnes er i ferd med å ta influenser-humordramaet Cammo ut i verden – samtidig som hun har premiere på andre sesongen og skriver på tredje.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY