– Kinodistribusjon er fortsatt veldig risikabelt. (+)

 – Kinodistribusjon er fortsatt veldig risikabelt. (+)

Denne våren lanserer distributøren Manymore tre norske filmer på kino, samtlige produsert på lavt budsjett utenfor NFI-systemet og med en spenstig sjanger-tilnærming. - Det er veldig vanskelig å få investorer med på filmer hvis de ikke ser noen oppside i andre enden, forteller Bjørg Veland som i påsken slipper «Døde Menn går på ski».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Denne våren lanserer distributøren Manymore tre norske filmer på kino, samtlige produsert på lavt budsjett utenfor NFI-systemet og med en spenstig sjanger-tilnærming. – Det er veldig vanskelig å få investorer med på filmer hvis de ikke ser noen oppside i andre enden, forteller Bjørg Veland som i påsken slipper «Døde Menn går på ski».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

 – Kinodistribusjon er fortsatt veldig risikabelt. (+)

 – Kinodistribusjon er fortsatt veldig risikabelt. (+)

Denne våren lanserer distributøren Manymore tre norske filmer på kino, samtlige produsert på lavt budsjett utenfor NFI-systemet og med en spenstig sjanger-tilnærming. - Det er veldig vanskelig å få investorer med på filmer hvis de ikke ser noen oppside i andre enden, forteller Bjørg Veland som i påsken slipper «Døde Menn går på ski».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Denne våren lanserer distributøren Manymore tre norske filmer på kino, samtlige produsert på lavt budsjett utenfor NFI-systemet og med en spenstig sjanger-tilnærming. – Det er veldig vanskelig å få investorer med på filmer hvis de ikke ser noen oppside i andre enden, forteller Bjørg Veland som i påsken slipper «Døde Menn går på ski».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY