«Hvor ille kan det gå uten NFI?» (+)

 «Hvor ille kan det gå uten NFI?» (+)

Pandemien tok nesten knekken på alt: Frogner kino, filmprosjektene, utestedene. Men Jan Vardøen er tilbake med fornyet optimisme og kinoaktuell spillefilm. Av og til føler han seg som slaveopprøreren Spartacus.  – Jeg går i front, med absolutt ingen bak meg. 

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Pandemien tok nesten knekken på alt: Frogner kino, filmprosjektene, utestedene. Men Jan Vardøen er tilbake med fornyet optimisme og kinoaktuell spillefilm. Av og til føler han seg som slaveopprøreren Spartacus.  – Jeg går i front, med absolutt ingen bak meg. 

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

 «Hvor ille kan det gå uten NFI?» (+)

 «Hvor ille kan det gå uten NFI?» (+)

Pandemien tok nesten knekken på alt: Frogner kino, filmprosjektene, utestedene. Men Jan Vardøen er tilbake med fornyet optimisme og kinoaktuell spillefilm. Av og til føler han seg som slaveopprøreren Spartacus.  – Jeg går i front, med absolutt ingen bak meg. 

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Pandemien tok nesten knekken på alt: Frogner kino, filmprosjektene, utestedene. Men Jan Vardøen er tilbake med fornyet optimisme og kinoaktuell spillefilm. Av og til føler han seg som slaveopprøreren Spartacus.  – Jeg går i front, med absolutt ingen bak meg. 

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY