– Du må identifisere prosjektets DNA. (+)

– Du må identifisere prosjektets DNA. (+)

Å lansere dokumentarer på kino handler om samarbeid, hard jobbing og tidlig planlegging, sier distributør Vibeke Skistad. Men man sikter ikke mot alle, og ikke alt arbeid bærer frukter. Denne høsten har hun gitt jernet for at «Ola – En helt vanlig uvanlig fyr» skal lykkes på kino.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Å lansere dokumentarer på kino handler om samarbeid, hard jobbing og tidlig planlegging, sier distributør Vibeke Skistad. Men man sikter ikke mot alle, og ikke alt arbeid bærer frukter. Denne høsten har hun gitt jernet for at «Ola – En helt vanlig uvanlig fyr» skal lykkes på kino.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Du må identifisere prosjektets DNA. (+)

– Du må identifisere prosjektets DNA. (+)

Å lansere dokumentarer på kino handler om samarbeid, hard jobbing og tidlig planlegging, sier distributør Vibeke Skistad. Men man sikter ikke mot alle, og ikke alt arbeid bærer frukter. Denne høsten har hun gitt jernet for at «Ola – En helt vanlig uvanlig fyr» skal lykkes på kino.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Å lansere dokumentarer på kino handler om samarbeid, hard jobbing og tidlig planlegging, sier distributør Vibeke Skistad. Men man sikter ikke mot alle, og ikke alt arbeid bærer frukter. Denne høsten har hun gitt jernet for at «Ola – En helt vanlig uvanlig fyr» skal lykkes på kino.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY