Hvor var du på  BlimE!-dagen? (+)

Hvor var du på BlimE!-dagen? (+)

Fredag før høstferien var det umulig for barna å unngå NRKs årlige sang og dansemønstring BlimE!. Vi ser nærmere på framveksten av det enorme BlimE!-fenomenet.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Fredag før høstferien var det umulig for barna å unngå NRKs årlige sang og dansemønstring BlimE!. Vi ser nærmere på framveksten av det enorme BlimE!-fenomenet.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Hvor var du på  BlimE!-dagen? (+)

Hvor var du på BlimE!-dagen? (+)

Fredag før høstferien var det umulig for barna å unngå NRKs årlige sang og dansemønstring BlimE!. Vi ser nærmere på framveksten av det enorme BlimE!-fenomenet.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Fredag før høstferien var det umulig for barna å unngå NRKs årlige sang og dansemønstring BlimE!. Vi ser nærmere på framveksten av det enorme BlimE!-fenomenet.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY