«Det stygge skal skinne» (+)

«Det stygge skal skinne» (+)

Den visuelle ambisjonen til HBO-aktuelle «Knekt» var å filme alt Joachim Trier ville unngått, forteller serieskaperne Eirik Hvattum Bjørnstad og Johannes Roaldsen Fürst.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Den visuelle ambisjonen til HBO-aktuelle «Knekt» var å filme alt Joachim Trier ville unngått, forteller serieskaperne Eirik Hvattum Bjørnstad og Johannes Roaldsen Fürst.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Det stygge skal skinne» (+)

«Det stygge skal skinne» (+)

Den visuelle ambisjonen til HBO-aktuelle «Knekt» var å filme alt Joachim Trier ville unngått, forteller serieskaperne Eirik Hvattum Bjørnstad og Johannes Roaldsen Fürst.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Den visuelle ambisjonen til HBO-aktuelle «Knekt» var å filme alt Joachim Trier ville unngått, forteller serieskaperne Eirik Hvattum Bjørnstad og Johannes Roaldsen Fürst.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY