– Dårlig planlegging er ikke bærekraftig.(+)

– Dårlig planlegging er ikke bærekraftig.(+)

- Det er fullt mulig å å ivareta høye kunstneriske ambisjoner og samtidig tenke bærekraft, sier Eric Vogel og Ingunn Sundelin i Tordenfilm som deler sine erfaringer fra «Made in Oslo» og «Kuppel 16». - Det handler om å stille spørsmål og følge dem opp med alle involverte.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Det er fullt mulig å å ivareta høye kunstneriske ambisjoner og samtidig tenke bærekraft, sier Eric Vogel og Ingunn Sundelin i Tordenfilm som deler sine erfaringer fra «Made in Oslo» og «Kuppel 16». – Det handler om å stille spørsmål og følge dem opp med alle involverte.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Dårlig planlegging er ikke bærekraftig.(+)

– Dårlig planlegging er ikke bærekraftig.(+)

- Det er fullt mulig å å ivareta høye kunstneriske ambisjoner og samtidig tenke bærekraft, sier Eric Vogel og Ingunn Sundelin i Tordenfilm som deler sine erfaringer fra «Made in Oslo» og «Kuppel 16». - Det handler om å stille spørsmål og følge dem opp med alle involverte.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Det er fullt mulig å å ivareta høye kunstneriske ambisjoner og samtidig tenke bærekraft, sier Eric Vogel og Ingunn Sundelin i Tordenfilm som deler sine erfaringer fra «Made in Oslo» og «Kuppel 16». – Det handler om å stille spørsmål og følge dem opp med alle involverte.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY