– Markedene er mindre forutsigbare.(+)

– Markedene er mindre forutsigbare.(+)

Det er stor internasjonal etterspørsel etter norske filmer, forteller Dag Asbjørnsen i Norsk filminstitutt. Han bistår hjemlige titler med å nå ut, og en ny støtteordning har vist seg svært populær. Men hvilke filmer er det som slår an best ute? Og hva betyr egentlig festivaler som Cannes?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Det er stor internasjonal etterspørsel etter norske filmer, forteller Dag Asbjørnsen i Norsk filminstitutt. Han bistår hjemlige titler med å nå ut, og en ny støtteordning har vist seg svært populær. Men hvilke filmer er det som slår an best ute? Og hva betyr egentlig festivaler som Cannes?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Markedene er mindre forutsigbare.(+)

– Markedene er mindre forutsigbare.(+)

Det er stor internasjonal etterspørsel etter norske filmer, forteller Dag Asbjørnsen i Norsk filminstitutt. Han bistår hjemlige titler med å nå ut, og en ny støtteordning har vist seg svært populær. Men hvilke filmer er det som slår an best ute? Og hva betyr egentlig festivaler som Cannes?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Det er stor internasjonal etterspørsel etter norske filmer, forteller Dag Asbjørnsen i Norsk filminstitutt. Han bistår hjemlige titler med å nå ut, og en ny støtteordning har vist seg svært populær. Men hvilke filmer er det som slår an best ute? Og hva betyr egentlig festivaler som Cannes?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY