– De er best på film, og vi er best på park. (+)

– De er best på film, og vi er best på park. (+)

Denne uken inntok enda en film med utspring i Dyreparken kinotoppen. Vi tok en prat med Jonas Røyem Ny om hvordan Dyreparken jobber med filmskaperne. Hvor langt inn i den kreative prosessen er de involvert?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Denne uken inntok enda en film med utspring i Dyreparken kinotoppen. Vi tok en prat med Jonas Røyem Ny om hvordan Dyreparken jobber med filmskaperne. Hvor langt inn i den kreative prosessen er de involvert?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– De er best på film, og vi er best på park. (+)

– De er best på film, og vi er best på park. (+)

Denne uken inntok enda en film med utspring i Dyreparken kinotoppen. Vi tok en prat med Jonas Røyem Ny om hvordan Dyreparken jobber med filmskaperne. Hvor langt inn i den kreative prosessen er de involvert?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Denne uken inntok enda en film med utspring i Dyreparken kinotoppen. Vi tok en prat med Jonas Røyem Ny om hvordan Dyreparken jobber med filmskaperne. Hvor langt inn i den kreative prosessen er de involvert?

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY