«Akkurat nå er det ganske stille – men det varer sikkert ikke så lenge.» (+)

«Akkurat nå er det ganske stille – men det varer sikkert ikke så lenge.» (+)

- Folk er glade i Den norske filmskolen, sier Eli Bø. - De føler et ansvar og en kjærlighet og ønsker at den aldri forandrer seg. Samtidig mener hun skolen lider av manglende kontinuitet og ressursutnyttelse. Denne uken er det 25 år siden filmskolen ble etablert – og ett år siden hun selv begynte i jobben som dekan.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Folk er glade i Den norske filmskolen, sier Eli Bø. – De føler et ansvar og en kjærlighet og ønsker at den aldri forandrer seg. Samtidig mener hun skolen lider av manglende kontinuitet og ressursutnyttelse. Denne uken er det 25 år siden filmskolen ble etablert – og ett år siden hun selv begynte i jobben som dekan.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Akkurat nå er det ganske stille – men det varer sikkert ikke så lenge.» (+)

«Akkurat nå er det ganske stille – men det varer sikkert ikke så lenge.» (+)

- Folk er glade i Den norske filmskolen, sier Eli Bø. - De føler et ansvar og en kjærlighet og ønsker at den aldri forandrer seg. Samtidig mener hun skolen lider av manglende kontinuitet og ressursutnyttelse. Denne uken er det 25 år siden filmskolen ble etablert – og ett år siden hun selv begynte i jobben som dekan.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Folk er glade i Den norske filmskolen, sier Eli Bø. – De føler et ansvar og en kjærlighet og ønsker at den aldri forandrer seg. Samtidig mener hun skolen lider av manglende kontinuitet og ressursutnyttelse. Denne uken er det 25 år siden filmskolen ble etablert – og ett år siden hun selv begynte i jobben som dekan.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY