Å fylle landets kinoer med to musikalske ikoner. (+)

Å fylle landets kinoer med to musikalske ikoner. (+)

«Dekksgutten» og «Halvdan førr evig» er to ulike portretter av Norges største trubadurer. Hvordan møter kinofilmene om Åge Aleksandersen og Halvdan Sivertsen sitt publikum – og har de appell utenfor de respektive artistenes hjemmebaner? Vi har snakket med regissørene Sverre Brandtzæg og Gunnar Sohlberg Hagen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

«Dekksgutten» og «Halvdan førr evig» er to ulike portretter av Norges største trubadurer. Hvordan møter kinofilmene om Åge Aleksandersen og Halvdan Sivertsen sitt publikum – og har de appell utenfor de respektive artistenes hjemmebaner? Vi har snakket med regissørene Sverre Brandtzæg og Gunnar Sohlberg Hagen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Å fylle landets kinoer med to musikalske ikoner. (+)

Å fylle landets kinoer med to musikalske ikoner. (+)

«Dekksgutten» og «Halvdan førr evig» er to ulike portretter av Norges største trubadurer. Hvordan møter kinofilmene om Åge Aleksandersen og Halvdan Sivertsen sitt publikum – og har de appell utenfor de respektive artistenes hjemmebaner? Vi har snakket med regissørene Sverre Brandtzæg og Gunnar Sohlberg Hagen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

«Dekksgutten» og «Halvdan førr evig» er to ulike portretter av Norges største trubadurer. Hvordan møter kinofilmene om Åge Aleksandersen og Halvdan Sivertsen sitt publikum – og har de appell utenfor de respektive artistenes hjemmebaner? Vi har snakket med regissørene Sverre Brandtzæg og Gunnar Sohlberg Hagen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY