«Hvis ikke vi lokale kringkastere forteller norske historier, hvem skal gjøre det da?» (+)

«Hvis ikke vi lokale kringkastere forteller norske historier, hvem skal gjøre det da?» (+)

Vi kommer ofte om bord på et tidlig tidspunkt når vi har tro på et dramaprosjekt. Og når vi først er med, så er vi med, konstaterer Alice Sommer, leder av dramaavdelingen i TV 2 og ansvarlig for scripted innhold. Her forteller hun om bakgrunnen for TV2s nye offensiv på dramafronten og hva de leter etter i nye prosjekter.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Vi kommer ofte om bord på et tidlig tidspunkt når vi har tro på et dramaprosjekt. Og når vi først er med, så er vi med, konstaterer Alice Sommer, leder av dramaavdelingen i TV 2 og ansvarlig for scripted innhold. Her forteller hun om bakgrunnen for TV2s nye offensiv på dramafronten og hva de leter etter i nye prosjekter.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Hvis ikke vi lokale kringkastere forteller norske historier, hvem skal gjøre det da?» (+)

«Hvis ikke vi lokale kringkastere forteller norske historier, hvem skal gjøre det da?» (+)

Vi kommer ofte om bord på et tidlig tidspunkt når vi har tro på et dramaprosjekt. Og når vi først er med, så er vi med, konstaterer Alice Sommer, leder av dramaavdelingen i TV 2 og ansvarlig for scripted innhold. Her forteller hun om bakgrunnen for TV2s nye offensiv på dramafronten og hva de leter etter i nye prosjekter.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Vi kommer ofte om bord på et tidlig tidspunkt når vi har tro på et dramaprosjekt. Og når vi først er med, så er vi med, konstaterer Alice Sommer, leder av dramaavdelingen i TV 2 og ansvarlig for scripted innhold. Her forteller hun om bakgrunnen for TV2s nye offensiv på dramafronten og hva de leter etter i nye prosjekter.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY