Friheten og fargekoden i en kåpe. (+)

Friheten og fargekoden i en kåpe. (+)

For at rollefiguren Ingrids uavhengighet skulle stikke seg ut i «Kampen om Narvik», inngikk fotograf John-Erling Holmenes Fredriksen, kostymedesigner Karen Fabritius Gram og kolorist Dylan Hopkin et unikt samarbeid: De skapte norsk filmhistories mest særegne kåpe.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

For at rollefiguren Ingrids uavhengighet skulle stikke seg ut i «Kampen om Narvik», inngikk fotograf John-Erling Holmenes Fredriksen, kostymedesigner Karen Fabritius Gram og kolorist Dylan Hopkin et unikt samarbeid: De skapte norsk filmhistories mest særegne kåpe.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Friheten og fargekoden i en kåpe. (+)

Friheten og fargekoden i en kåpe. (+)

For at rollefiguren Ingrids uavhengighet skulle stikke seg ut i «Kampen om Narvik», inngikk fotograf John-Erling Holmenes Fredriksen, kostymedesigner Karen Fabritius Gram og kolorist Dylan Hopkin et unikt samarbeid: De skapte norsk filmhistories mest særegne kåpe.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

For at rollefiguren Ingrids uavhengighet skulle stikke seg ut i «Kampen om Narvik», inngikk fotograf John-Erling Holmenes Fredriksen, kostymedesigner Karen Fabritius Gram og kolorist Dylan Hopkin et unikt samarbeid: De skapte norsk filmhistories mest særegne kåpe.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY