«Det var som å gå i krigen.»  (+)

«Det var som å gå i krigen.» (+)

Norske budsjetter gjør mye fysisk umulig, men det spisser kreativiteten, forteller Astrid Maria Sætren. I arbeidet med scifi-serien «Kuppel 16» måtte produksjonsdesigneren balansere store vyer med et minimalt budsjett.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Norske budsjetter gjør mye fysisk umulig, men det spisser kreativiteten, forteller Astrid Maria Sætren. I arbeidet med scifi-serien «Kuppel 16» måtte produksjonsdesigneren balansere store vyer med et minimalt budsjett.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Det var som å gå i krigen.»  (+)

«Det var som å gå i krigen.» (+)

Norske budsjetter gjør mye fysisk umulig, men det spisser kreativiteten, forteller Astrid Maria Sætren. I arbeidet med scifi-serien «Kuppel 16» måtte produksjonsdesigneren balansere store vyer med et minimalt budsjett.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Norske budsjetter gjør mye fysisk umulig, men det spisser kreativiteten, forteller Astrid Maria Sætren. I arbeidet med scifi-serien «Kuppel 16» måtte produksjonsdesigneren balansere store vyer med et minimalt budsjett.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY