– Aldringssminke er både en pakt og lek med publikum (+)

– Aldringssminke er både en pakt og lek med publikum (+)

Aldringssminke skal utgjøre en synlig forskjell, men det viktigste er ikke å gjøre den helt korrekt, sier Thomas Foldberg. For den danske effektveteranen - som nylig fikk Amanda for «Alle hater Johan» og nå er aktuell med «Krigsseileren» - er karakteren det aller viktigste. Her forteller han om sitt arbeid og viser unike bilder fra de norske filmene.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Aldringssminke skal utgjøre en synlig forskjell, men det viktigste er ikke å gjøre den helt korrekt, sier Thomas Foldberg. For den danske effektveteranen – som nylig fikk Amanda for «Alle hater Johan» og nå er aktuell med «Krigsseileren» – er karakteren det aller viktigste. Her forteller han om sitt arbeid og viser unike bilder fra de norske filmene.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Aldringssminke er både en pakt og lek med publikum (+)

– Aldringssminke er både en pakt og lek med publikum (+)

Aldringssminke skal utgjøre en synlig forskjell, men det viktigste er ikke å gjøre den helt korrekt, sier Thomas Foldberg. For den danske effektveteranen - som nylig fikk Amanda for «Alle hater Johan» og nå er aktuell med «Krigsseileren» - er karakteren det aller viktigste. Her forteller han om sitt arbeid og viser unike bilder fra de norske filmene.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Aldringssminke skal utgjøre en synlig forskjell, men det viktigste er ikke å gjøre den helt korrekt, sier Thomas Foldberg. For den danske effektveteranen – som nylig fikk Amanda for «Alle hater Johan» og nå er aktuell med «Krigsseileren» – er karakteren det aller viktigste. Her forteller han om sitt arbeid og viser unike bilder fra de norske filmene.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY