«Johan har et nostalgisk og ømt forhold til dynamitten» (+)

«Johan har et nostalgisk og ømt forhold til dynamitten» (+)

- Karakterene skal ikke være bevisst sine komiske sider. I kinoaktuelle «Alle hater Johan» har Hallvar Witzø dyrket det dramatiske og såre i humorscenene. - Om filmen sier noe om Trøndelag, så må det være at det er et herlig sted.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Karakterene skal ikke være bevisst sine komiske sider. I kinoaktuelle «Alle hater Johan» har Hallvar Witzø dyrket det dramatiske og såre i humorscenene. – Om filmen sier noe om Trøndelag, så må det være at det er et herlig sted.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Johan har et nostalgisk og ømt forhold til dynamitten» (+)

«Johan har et nostalgisk og ømt forhold til dynamitten» (+)

- Karakterene skal ikke være bevisst sine komiske sider. I kinoaktuelle «Alle hater Johan» har Hallvar Witzø dyrket det dramatiske og såre i humorscenene. - Om filmen sier noe om Trøndelag, så må det være at det er et herlig sted.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Karakterene skal ikke være bevisst sine komiske sider. I kinoaktuelle «Alle hater Johan» har Hallvar Witzø dyrket det dramatiske og såre i humorscenene. – Om filmen sier noe om Trøndelag, så må det være at det er et herlig sted.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY