– Vi ville gjøre det bedre, større og morsommere (+)

– Vi ville gjøre det bedre, større og morsommere (+)

Å balansere et planlagt tempo med spontane vitser er blant utfordringene med å skape "Førstegangstjenesten", forteller seriens produsent Åse Marie Hole og regissør Erlend Westnes. - Herman er som et slags «weapon of mass destruction» når det kommer til improvisasjon.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Å balansere et planlagt tempo med spontane vitser er blant utfordringene med å skape «Førstegangstjenesten», forteller seriens produsent Åse Marie Hole og regissør Erlend Westnes. – Herman er som et slags «weapon of mass destruction» når det kommer til improvisasjon.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Vi ville gjøre det bedre, større og morsommere (+)

– Vi ville gjøre det bedre, større og morsommere (+)

Å balansere et planlagt tempo med spontane vitser er blant utfordringene med å skape "Førstegangstjenesten", forteller seriens produsent Åse Marie Hole og regissør Erlend Westnes. - Herman er som et slags «weapon of mass destruction» når det kommer til improvisasjon.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Å balansere et planlagt tempo med spontane vitser er blant utfordringene med å skape «Førstegangstjenesten», forteller seriens produsent Åse Marie Hole og regissør Erlend Westnes. – Herman er som et slags «weapon of mass destruction» når det kommer til improvisasjon.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY