«Gjennom et godt samarbeid får man gjort mer enn man kan alene.» (+)

«Gjennom et godt samarbeid får man gjort mer enn man kan alene.» (+)

Under research til «Nordsjøen» ble Lars Gudmestad og Harald Rosenløw Eeg spent fast i en livbåt og sluppet ned fra stor høyde. De ville sjekke om ideen deres holdt vann. Her forteller film-Norges mest produktive manus-duo om hvordan de utfyller hverandre og hva som for tiden foregår på skriverommet til Fantefilm.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Under research til «Nordsjøen» ble Lars Gudmestad og Harald Rosenløw Eeg spent fast i en livbåt og sluppet ned fra stor høyde. De ville sjekke om ideen deres holdt vann. Her forteller film-Norges mest produktive manus-duo om hvordan de utfyller hverandre og hva som for tiden foregår på skriverommet til Fantefilm.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Gjennom et godt samarbeid får man gjort mer enn man kan alene.» (+)

«Gjennom et godt samarbeid får man gjort mer enn man kan alene.» (+)

Under research til «Nordsjøen» ble Lars Gudmestad og Harald Rosenløw Eeg spent fast i en livbåt og sluppet ned fra stor høyde. De ville sjekke om ideen deres holdt vann. Her forteller film-Norges mest produktive manus-duo om hvordan de utfyller hverandre og hva som for tiden foregår på skriverommet til Fantefilm.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Under research til «Nordsjøen» ble Lars Gudmestad og Harald Rosenløw Eeg spent fast i en livbåt og sluppet ned fra stor høyde. De ville sjekke om ideen deres holdt vann. Her forteller film-Norges mest produktive manus-duo om hvordan de utfyller hverandre og hva som for tiden foregår på skriverommet til Fantefilm.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY