Tegn abonnement på RUSHPRINT

Tegn abonnement på RUSHPRINT

Slå til på vårt abonnementstilbud på Norges beste filmtidsskrift – og få nyeste utgaven med på kjøpet.

Vil du vite hva som foregår i film og tv-bransjen, her hjemme og ute? Vil du gå i dybden av filmfaglige og filmpolitiske spørsmål og forstå noe av filmens kompleksitet? Da har du funnet ditt filmtidsskrift.

Vi kan tilby deg et årsabonnement for 350 kroner i året (ordinær pris 430). Da får du fire fullpakkede utgaver – samt den nyeste med på kjøpet! Alt du trenger å gjøre er å sende oss navn og adresse til [email protected] og skrive ”abonnemenstilbud” i emnefeltet. Eller kanskje er det en idé å gi et abonnement som gave?

I aller nyeste utgaven kan vi blant annet by på et dypdykk i tv-dramaet Nobel der bl.a Aksel Hennie og regissør Per Olav Sørensen forteller om arbeidet med skuespillerne; Erik Poppe utdyper sin tilnærming til periodefilmen i Kongen nei; vi ser på The Magnitsky Act – Behind the Scenes og spør om vi ikke trenger et fond for juridisk utsatte filmer; vi møter Serieskaperne – en ny faggruppe som posisjonerer seg; vi ser på høstens kino- og tv-filmer og mye, mye mer. Sjekk ut innholdsfortegnelsen i den nye utgaven.

jpg cover

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tegn abonnement på RUSHPRINT

Tegn abonnement på RUSHPRINT

Slå til på vårt abonnementstilbud på Norges beste filmtidsskrift – og få nyeste utgaven med på kjøpet.

Vil du vite hva som foregår i film og tv-bransjen, her hjemme og ute? Vil du gå i dybden av filmfaglige og filmpolitiske spørsmål og forstå noe av filmens kompleksitet? Da har du funnet ditt filmtidsskrift.

Vi kan tilby deg et årsabonnement for 350 kroner i året (ordinær pris 430). Da får du fire fullpakkede utgaver – samt den nyeste med på kjøpet! Alt du trenger å gjøre er å sende oss navn og adresse til [email protected] og skrive ”abonnemenstilbud” i emnefeltet. Eller kanskje er det en idé å gi et abonnement som gave?

I aller nyeste utgaven kan vi blant annet by på et dypdykk i tv-dramaet Nobel der bl.a Aksel Hennie og regissør Per Olav Sørensen forteller om arbeidet med skuespillerne; Erik Poppe utdyper sin tilnærming til periodefilmen i Kongen nei; vi ser på The Magnitsky Act – Behind the Scenes og spør om vi ikke trenger et fond for juridisk utsatte filmer; vi møter Serieskaperne – en ny faggruppe som posisjonerer seg; vi ser på høstens kino- og tv-filmer og mye, mye mer. Sjekk ut innholdsfortegnelsen i den nye utgaven.

jpg cover

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY