På randen av maskulinitetens sammenbrudd. (+)

På randen av maskulinitetens sammenbrudd. (+)

Prisbelønte SEX er filmet med et åpent, dvelende blikk som insisterer på at vi skal lytte. - For meg som fotograf handler filmen om å være åpen i blikket og i tankene, forteller fotograf Cecilie Semec.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Prisbelønte SEX er filmet med et åpent, dvelende blikk som insisterer på at vi skal lytte. – For meg som fotograf handler filmen om å være åpen i blikket og i tankene, forteller fotograf Cecilie Semec.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

På randen av maskulinitetens sammenbrudd. (+)

På randen av maskulinitetens sammenbrudd. (+)

Prisbelønte SEX er filmet med et åpent, dvelende blikk som insisterer på at vi skal lytte. - For meg som fotograf handler filmen om å være åpen i blikket og i tankene, forteller fotograf Cecilie Semec.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Prisbelønte SEX er filmet med et åpent, dvelende blikk som insisterer på at vi skal lytte. – For meg som fotograf handler filmen om å være åpen i blikket og i tankene, forteller fotograf Cecilie Semec.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY