Makt, moro og mestringsfølelser. (+)

Makt, moro og mestringsfølelser. (+)

– Jeg er en kronisk misfornøyd type, men akkurat her er det veldig lite jeg ville gjort annerledes, sier hovedforfatter Johan Fasting om Makta-episoden «Flodhesten». Fasting og Jon Inge Faldalen oppsummerer her NRKs seer-, kritiker- og kommentatorsuksess i hva vi våger å påstå er den definitive samtalen om serien.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Jeg er en kronisk misfornøyd type, men akkurat her er det veldig lite jeg ville gjort annerledes, sier hovedforfatter Johan Fasting om Makta-episoden «Flodhesten». Fasting og Jon Inge Faldalen oppsummerer her NRKs seer-, kritiker- og kommentatorsuksess i hva vi våger å påstå er den definitive samtalen om serien.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Makt, moro og mestringsfølelser. (+)

Makt, moro og mestringsfølelser. (+)

– Jeg er en kronisk misfornøyd type, men akkurat her er det veldig lite jeg ville gjort annerledes, sier hovedforfatter Johan Fasting om Makta-episoden «Flodhesten». Fasting og Jon Inge Faldalen oppsummerer her NRKs seer-, kritiker- og kommentatorsuksess i hva vi våger å påstå er den definitive samtalen om serien.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Jeg er en kronisk misfornøyd type, men akkurat her er det veldig lite jeg ville gjort annerledes, sier hovedforfatter Johan Fasting om Makta-episoden «Flodhesten». Fasting og Jon Inge Faldalen oppsummerer her NRKs seer-, kritiker- og kommentatorsuksess i hva vi våger å påstå er den definitive samtalen om serien.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY