– Krig forfølger deg hele livet.(+)

– Krig forfølger deg hele livet.(+)

- Dagens krigsfilmer er ufarlige. De viser bare historien uten at man trenger å ta stilling til den, utover at det var grusomt, sier Knut Erik Jensen. Nå er han tilbake med enda en film der krigen er en tilstand som aldri opphører for de som opplever den. Denne uken har den kinopremiere.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Dagens krigsfilmer er ufarlige. De viser bare historien uten at man trenger å ta stilling til den, utover at det var grusomt, sier Knut Erik Jensen. Nå er han tilbake med enda en film der krigen er en tilstand som aldri opphører for de som opplever den. Denne uken har den kinopremiere.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Krig forfølger deg hele livet.(+)

– Krig forfølger deg hele livet.(+)

- Dagens krigsfilmer er ufarlige. De viser bare historien uten at man trenger å ta stilling til den, utover at det var grusomt, sier Knut Erik Jensen. Nå er han tilbake med enda en film der krigen er en tilstand som aldri opphører for de som opplever den. Denne uken har den kinopremiere.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Dagens krigsfilmer er ufarlige. De viser bare historien uten at man trenger å ta stilling til den, utover at det var grusomt, sier Knut Erik Jensen. Nå er han tilbake med enda en film der krigen er en tilstand som aldri opphører for de som opplever den. Denne uken har den kinopremiere.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY