– Vi må vere tydelege på kontrakten vår med publikum. (+)

– Vi må vere tydelege på kontrakten vår med publikum. (+)

– Vi klarerte ikkje med tankssjåførane og skyttarane om dei var fornøgd med måten dei var representert, seier regissør Camilla Nielsson om vurderingane bak NRK-dokumentaren «President». Ho har følgt Zimbabwe sin kamp for demokrati etter 130 år med kolonialisme og diktatur. Her reflekterar ho rundt mediekritikk, publikumskontrakten og forskjellen mellom dokumentarist og journalist.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Vi klarerte ikkje med tankssjåførane og skyttarane om dei var fornøgd med måten dei var representert, seier regissør Camilla Nielsson om vurderingane bak NRK-dokumentaren «President». Ho har følgt Zimbabwe sin kamp for demokrati etter 130 år med kolonialisme og diktatur. Her reflekterar ho rundt mediekritikk, publikumskontrakten og forskjellen mellom dokumentarist og journalist.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Vi må vere tydelege på kontrakten vår med publikum. (+)

– Vi må vere tydelege på kontrakten vår med publikum. (+)

– Vi klarerte ikkje med tankssjåførane og skyttarane om dei var fornøgd med måten dei var representert, seier regissør Camilla Nielsson om vurderingane bak NRK-dokumentaren «President». Ho har følgt Zimbabwe sin kamp for demokrati etter 130 år med kolonialisme og diktatur. Her reflekterar ho rundt mediekritikk, publikumskontrakten og forskjellen mellom dokumentarist og journalist.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Vi klarerte ikkje med tankssjåførane og skyttarane om dei var fornøgd med måten dei var representert, seier regissør Camilla Nielsson om vurderingane bak NRK-dokumentaren «President». Ho har følgt Zimbabwe sin kamp for demokrati etter 130 år med kolonialisme og diktatur. Her reflekterar ho rundt mediekritikk, publikumskontrakten og forskjellen mellom dokumentarist og journalist.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY