– Eg gidd ikkje sjå film der folk ikkje manipulerer verkelegheita. (+)

– Eg gidd ikkje sjå film der folk ikkje manipulerer verkelegheita. (+)

–  Filmskaparens skugge fell alltid tungt på den verkelegheita han brukar til å fortelje historia si, seier Jon Bang Carlsen, ein av dei mest innovative dokumentaristane i verda i dag. Han er aktuell med filmen «Dreaming Arizona» og samtalen «Dokumentarfilmens troverdighet – Må det være ekte for å være sant?», på Human Internasjonale Dokumentarfilmfestival.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

–  Filmskaparens skugge fell alltid tungt på den verkelegheita han brukar til å fortelje historia si, seier Jon Bang Carlsen, ein av dei mest innovative dokumentaristane i verda i dag. Han er aktuell med filmen «Dreaming Arizona» og samtalen «Dokumentarfilmens troverdighet – Må det være ekte for å være sant?», på Human Internasjonale Dokumentarfilmfestival.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Eg gidd ikkje sjå film der folk ikkje manipulerer verkelegheita. (+)

– Eg gidd ikkje sjå film der folk ikkje manipulerer verkelegheita. (+)

–  Filmskaparens skugge fell alltid tungt på den verkelegheita han brukar til å fortelje historia si, seier Jon Bang Carlsen, ein av dei mest innovative dokumentaristane i verda i dag. Han er aktuell med filmen «Dreaming Arizona» og samtalen «Dokumentarfilmens troverdighet – Må det være ekte for å være sant?», på Human Internasjonale Dokumentarfilmfestival.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

–  Filmskaparens skugge fell alltid tungt på den verkelegheita han brukar til å fortelje historia si, seier Jon Bang Carlsen, ein av dei mest innovative dokumentaristane i verda i dag. Han er aktuell med filmen «Dreaming Arizona» og samtalen «Dokumentarfilmens troverdighet – Må det være ekte for å være sant?», på Human Internasjonale Dokumentarfilmfestival.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY