Vi nærmer oss politisk avklaring (+)

Vi nærmer oss politisk avklaring (+)

Vi møtte Anette Trettebergstuen under filmfestivalen i Tromsø. Der presenterte hun nok en gang regjeringens kjepphester innen filmpolitikken - blant annet en regional satsing, AMT-direktivet og opprustning av kinoene. Men også hun begynner å bli utålmodig nå.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Vi møtte Anette Trettebergstuen under filmfestivalen i Tromsø. Der presenterte hun nok en gang regjeringens kjepphester innen filmpolitikken – blant annet en regional satsing, AMT-direktivet og opprustning av kinoene. Men også hun begynner å bli utålmodig nå.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Vi nærmer oss politisk avklaring (+)

Vi nærmer oss politisk avklaring (+)

Vi møtte Anette Trettebergstuen under filmfestivalen i Tromsø. Der presenterte hun nok en gang regjeringens kjepphester innen filmpolitikken - blant annet en regional satsing, AMT-direktivet og opprustning av kinoene. Men også hun begynner å bli utålmodig nå.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Vi møtte Anette Trettebergstuen under filmfestivalen i Tromsø. Der presenterte hun nok en gang regjeringens kjepphester innen filmpolitikken – blant annet en regional satsing, AMT-direktivet og opprustning av kinoene. Men også hun begynner å bli utålmodig nå.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY