Tehrani, Zaman og Gossé lufter nye filmer i Haugesund

Tehrani, Zaman og Gossé lufter nye filmer i Haugesund

Ruben Östlund åpner det nordiske markedet i Haugesund med Cannesvinneren «Trangle of Sadness». En rekke norske filmer blir luftet som works in progress, blant annet av Hisham Zaman, Kaveh Tehrani og Aurora Gossé.

Det er Ruben Östlund som får æren av å åpne årets utgave av New Nordic Films i Haugesund. Filmen vises også for vanlig publikum. Igor Devold skal vise sin Norwegian Dream i en lukket visning for et bransjepublikum. Erika Calmeyers Storm deltar også med en lukket visning. Men det er i Works in progress-seksjonen at flest norske prosjekter skal presenteres. Her skal nye filmer av Hisham Zaman, Kaveh Therani, Aurora Gossé, Knut Erik Jensen og Nils Gaup luftes for et internasjonalt bransjepublikum, ved siden av en rekke andre nordiske produksjoner. I samproduksjonsforumet skal Torfinn Iversen, Ida Eldøen, Brwa Vahabpour og Nina Knag presentere nye prosjekter for mulige samprodusenter.

New Nordic Films er Den norske filmfestivalen i Haugesunds årlige filmmarked for nordisk film. I tillegg til markedsvisninger av nye nordiske filmer, inkluderer New Nordic Films diverse seminarer og paneler, Works in Progress-presentasjoner og et internasjonalt co-produksjons- og finansieringsform (les vårt intervju med Gyda Myklebust denne uken om årets utgave).

Filmene som deltar i Works in Progress-programmet:

A Happy Day av Hisham Zaman / Blomster av Neil Widgart / Dancing Queen av Aurora Gossé / Feed av Johannes Persson / Forever av Anders Hazelius / Four Little Adults av Selma Vilhunen / Leave av Alex Herron / Listen Up! (Hør Her’a!) av Kaveh Tehrani / Longing for Today av Knut Erik Jensen / My Brother Ted av Anna Widerberg / Oxygen Station av Ivan Tymchenko / The Liberation (Befrielsen) av Anders Walter / The Player av Nikki Teemu / The Riot (Sulis) av Nils Gaup / There is No Place Like Home (Den der lever stille) av Puk Grasten / Thiiird av Karim Kassem / UFO Sweden av Crazy Pictures (ved prodsusenten) / Unmoored av Caroline Ingvarsson

Les vårt intervju med leder av NNF, Gyda Myklebust.

Tehrani, Zaman og Gossé lufter nye filmer i Haugesund

Tehrani, Zaman og Gossé lufter nye filmer i Haugesund

Ruben Östlund åpner det nordiske markedet i Haugesund med Cannesvinneren «Trangle of Sadness». En rekke norske filmer blir luftet som works in progress, blant annet av Hisham Zaman, Kaveh Tehrani og Aurora Gossé.

Det er Ruben Östlund som får æren av å åpne årets utgave av New Nordic Films i Haugesund. Filmen vises også for vanlig publikum. Igor Devold skal vise sin Norwegian Dream i en lukket visning for et bransjepublikum. Erika Calmeyers Storm deltar også med en lukket visning. Men det er i Works in progress-seksjonen at flest norske prosjekter skal presenteres. Her skal nye filmer av Hisham Zaman, Kaveh Therani, Aurora Gossé, Knut Erik Jensen og Nils Gaup luftes for et internasjonalt bransjepublikum, ved siden av en rekke andre nordiske produksjoner. I samproduksjonsforumet skal Torfinn Iversen, Ida Eldøen, Brwa Vahabpour og Nina Knag presentere nye prosjekter for mulige samprodusenter.

New Nordic Films er Den norske filmfestivalen i Haugesunds årlige filmmarked for nordisk film. I tillegg til markedsvisninger av nye nordiske filmer, inkluderer New Nordic Films diverse seminarer og paneler, Works in Progress-presentasjoner og et internasjonalt co-produksjons- og finansieringsform (les vårt intervju med Gyda Myklebust denne uken om årets utgave).

Filmene som deltar i Works in Progress-programmet:

A Happy Day av Hisham Zaman / Blomster av Neil Widgart / Dancing Queen av Aurora Gossé / Feed av Johannes Persson / Forever av Anders Hazelius / Four Little Adults av Selma Vilhunen / Leave av Alex Herron / Listen Up! (Hør Her’a!) av Kaveh Tehrani / Longing for Today av Knut Erik Jensen / My Brother Ted av Anna Widerberg / Oxygen Station av Ivan Tymchenko / The Liberation (Befrielsen) av Anders Walter / The Player av Nikki Teemu / The Riot (Sulis) av Nils Gaup / There is No Place Like Home (Den der lever stille) av Puk Grasten / Thiiird av Karim Kassem / UFO Sweden av Crazy Pictures (ved prodsusenten) / Unmoored av Caroline Ingvarsson

Les vårt intervju med leder av NNF, Gyda Myklebust.

MENY