Agenturet som et større kollektiv (+)

Agenturet som et større kollektiv (+)

- Vi er inne i et skifte når det gjelder casting, mener Hauk Heyerdahl og Halvard Djupvik i The Global Ensemble Agency - et selskap som ikke bare skal være et agentur. - I tillegg til å forhandle kontrakter og å finne jobber til talentene, så fungerer vi som rådgivere, karriereveiledere og støttespillere.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Vi er inne i et skifte når det gjelder casting, mener Hauk Heyerdahl og Halvard Djupvik i The Global Ensemble Agency – et selskap som ikke bare skal være et agentur. – I tillegg til å forhandle kontrakter og å finne jobber til talentene, så fungerer vi som rådgivere, karriereveiledere og støttespillere.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Agenturet som et større kollektiv (+)

Agenturet som et større kollektiv (+)

- Vi er inne i et skifte når det gjelder casting, mener Hauk Heyerdahl og Halvard Djupvik i The Global Ensemble Agency - et selskap som ikke bare skal være et agentur. - I tillegg til å forhandle kontrakter og å finne jobber til talentene, så fungerer vi som rådgivere, karriereveiledere og støttespillere.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Vi er inne i et skifte når det gjelder casting, mener Hauk Heyerdahl og Halvard Djupvik i The Global Ensemble Agency – et selskap som ikke bare skal være et agentur. – I tillegg til å forhandle kontrakter og å finne jobber til talentene, så fungerer vi som rådgivere, karriereveiledere og støttespillere.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY