Ommundsen og Salomonsen med tv-serie fra Sandnes

Ommundsen og Salomonsen med tv-serie fra Sandnes

Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen går neste uke i opptak med en ny serie lagt til Sandnes. Malene Wadel fra «Lykkeland» spiller hovedrollen.

Det er Stavanger Aftenblad, som via Sandnesposten melder om dette.

Malene Wadel, Benedicte Izabell Ekeland og nykommeren Åse Godal spiller de sentrale rollene i den kommende NRK-serien, hvor handlingen er lagt til Sandnes. Serien produseres av Einar Film Drama og coprodusent er Chezville.

Serien har fått navnet Evy og alltid, og er skrevet av  Miriam Larsen, Julie Skaufel og Arild Østin Ommundsen. Ommundsen deler også her regien med Silje Salomonsen. Ifølge Sandnesposten skal serien spilles inn på utesteder og butikker i Sandnes, i lokaler parker og skoler. Innspillingen starter 21. mars og skal pågå til 3. juni.

Innspillingsleder Maren Berg-Thomassen forteller til Aftenbladet at Wadel, kjent for sin rolle som Toril Torstensen i «Lykkeland», spiller hovedrollen. I rollene som hennes venninner finner vi rapperen Izabell Ekeland og nykommeren Åse Godal. I rollen som sistnevntes mann, finner vi Ole Christoffer Ertvaag. Kim Falck, sist sett i hovedrollen på «Spilleren» på Rogaland teater, har også en sentral rolle. I tillegg dukker Anh Vu, Olav Larsen og Nina Ellen Ødegård opp.

Ommundsen og Salomonsen oppnådde suksess med barnefilmen Tottori! Sommeren vi var alene, både hjemme på kino og ute på internasjonale festivaler (der den fikk en rekke priser). På Evy og alltid deler de for andre gang regien. Under vår samtale med dem om erfaringen av å dele regi, kunne de fortelle at rollene mellom dem alltid har glidd litt over i hverandre.

– Jeg har aldri jobbet med Arild som skuespiller i konvensjonell forstand. Ting går ofte over i hverandre, og slik er det nødt til å bli når man er så få. Så for meg var ikke det å dele regi et så stort sprang. Vi måtte i tillegg fylle så mange funksjoner.

Ommundsen og Salomonsen med tv-serie fra Sandnes

Ommundsen og Salomonsen med tv-serie fra Sandnes

Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen går neste uke i opptak med en ny serie lagt til Sandnes. Malene Wadel fra «Lykkeland» spiller hovedrollen.

Det er Stavanger Aftenblad, som via Sandnesposten melder om dette.

Malene Wadel, Benedicte Izabell Ekeland og nykommeren Åse Godal spiller de sentrale rollene i den kommende NRK-serien, hvor handlingen er lagt til Sandnes. Serien produseres av Einar Film Drama og coprodusent er Chezville.

Serien har fått navnet Evy og alltid, og er skrevet av  Miriam Larsen, Julie Skaufel og Arild Østin Ommundsen. Ommundsen deler også her regien med Silje Salomonsen. Ifølge Sandnesposten skal serien spilles inn på utesteder og butikker i Sandnes, i lokaler parker og skoler. Innspillingen starter 21. mars og skal pågå til 3. juni.

Innspillingsleder Maren Berg-Thomassen forteller til Aftenbladet at Wadel, kjent for sin rolle som Toril Torstensen i «Lykkeland», spiller hovedrollen. I rollene som hennes venninner finner vi rapperen Izabell Ekeland og nykommeren Åse Godal. I rollen som sistnevntes mann, finner vi Ole Christoffer Ertvaag. Kim Falck, sist sett i hovedrollen på «Spilleren» på Rogaland teater, har også en sentral rolle. I tillegg dukker Anh Vu, Olav Larsen og Nina Ellen Ødegård opp.

Ommundsen og Salomonsen oppnådde suksess med barnefilmen Tottori! Sommeren vi var alene, både hjemme på kino og ute på internasjonale festivaler (der den fikk en rekke priser). På Evy og alltid deler de for andre gang regien. Under vår samtale med dem om erfaringen av å dele regi, kunne de fortelle at rollene mellom dem alltid har glidd litt over i hverandre.

– Jeg har aldri jobbet med Arild som skuespiller i konvensjonell forstand. Ting går ofte over i hverandre, og slik er det nødt til å bli når man er så få. Så for meg var ikke det å dele regi et så stort sprang. Vi måtte i tillegg fylle så mange funksjoner.

MENY