Filmsamtalen med Tone Mostraum og Iselin Shumba

Filmsamtalen med Tone Mostraum og Iselin Shumba

Kvinnelige etterforskere i Nordic Noir-serier har ofte blitt framstilt som geniale i jobben, men håpløse på privaten. Hvor skal vi plassere Victoria Woll og hennes partner? Tone Mostraum og Iselin Shumba forteller om det befriende med å endelig kunne slå fra seg foran kamera og den uvanlige balansegangen mellom komedie og krim.

Den nye NRK-serien Livstid er litt Nordic Noir, litt komedie og har litt voldsaction – akkurat nok til at Tone Mostram og Iselin Shumba kan gi the bad guys juling når de trenger det. Det er mye ved dette som er befriende, og kanskje framfor alt det faktum at de må løse et krimmysterium i hver eneste episode. Det er nesten som å se detektimen fra gamle dager, slik programleder Kjetil Lismoen formulerer det.

Her forteller de to skuespillerne om hvordan de har funnet fram til disse typene, og hvordan de utfyller hverandre.

Få også med deg forrige Filmsamtalen der Ane Dahl Torp forteller om sin hovedrolle i Charter.

Filmsamtalen med Tone Mostraum og Iselin Shumba

Filmsamtalen med Tone Mostraum og Iselin Shumba

Kvinnelige etterforskere i Nordic Noir-serier har ofte blitt framstilt som geniale i jobben, men håpløse på privaten. Hvor skal vi plassere Victoria Woll og hennes partner? Tone Mostraum og Iselin Shumba forteller om det befriende med å endelig kunne slå fra seg foran kamera og den uvanlige balansegangen mellom komedie og krim.

Den nye NRK-serien Livstid er litt Nordic Noir, litt komedie og har litt voldsaction – akkurat nok til at Tone Mostram og Iselin Shumba kan gi the bad guys juling når de trenger det. Det er mye ved dette som er befriende, og kanskje framfor alt det faktum at de må løse et krimmysterium i hver eneste episode. Det er nesten som å se detektimen fra gamle dager, slik programleder Kjetil Lismoen formulerer det.

Her forteller de to skuespillerne om hvordan de har funnet fram til disse typene, og hvordan de utfyller hverandre.

Få også med deg forrige Filmsamtalen der Ane Dahl Torp forteller om sin hovedrolle i Charter.

MENY