Filmsamtalen: “Star Wars: The rise of Skywalker”

Filmsamtalen: “Star Wars: The rise of Skywalker”

– Min første reaksjon var at dette kommer publikum til å like veldig godt – og det er litt trist, sier Johan Fasting om den nye Star Wars-filmen. Her deler han og Gry Rustad sine inntrykk av det som for mange er vinterens store filmbegivenhet.

“I bunn og grunn elsker jeg Star Wars, selv om forholdet mitt til filmserien er blitt komplisert med årene – særlig etter at de lagde trilogien”, forteller serieskaper Johan Fasting i denne utgaven av Filmsamtalen. Sammen med samtalepartner Gry Rustad har han sett Star Wars: The rise of Skywalker, og de sitter igjen med mange motstridende tanker og følelser som de her deler.

Gry Rustad er postdoktor i tv-serier ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. Vanligvis styrer hun Filmsamtalen sammen med Kai Hanno Schwind og Jon Inge Faldalen, men denne gangen hentet hun inn Johan Fasting, mest kjent som serieskaper bak Heimebane.

Få også med deg Gry og Johans oppsummering av siste tiårets beste dramaserier: Del 1 og Del 2

Filmsamtalen: “Star Wars: The rise of Skywalker”

Filmsamtalen: “Star Wars: The rise of Skywalker”

– Min første reaksjon var at dette kommer publikum til å like veldig godt – og det er litt trist, sier Johan Fasting om den nye Star Wars-filmen. Her deler han og Gry Rustad sine inntrykk av det som for mange er vinterens store filmbegivenhet.

“I bunn og grunn elsker jeg Star Wars, selv om forholdet mitt til filmserien er blitt komplisert med årene – særlig etter at de lagde trilogien”, forteller serieskaper Johan Fasting i denne utgaven av Filmsamtalen. Sammen med samtalepartner Gry Rustad har han sett Star Wars: The rise of Skywalker, og de sitter igjen med mange motstridende tanker og følelser som de her deler.

Gry Rustad er postdoktor i tv-serier ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. Vanligvis styrer hun Filmsamtalen sammen med Kai Hanno Schwind og Jon Inge Faldalen, men denne gangen hentet hun inn Johan Fasting, mest kjent som serieskaper bak Heimebane.

Få også med deg Gry og Johans oppsummering av siste tiårets beste dramaserier: Del 1 og Del 2

MENY