Trenger vi fortsatt Larry David?

Trenger vi fortsatt Larry David?

Med Larry David og David Simon tilbake på HBO med «Curb your enthusiasm» og «The Deuce» er høsten reddet for mange. Men hva mener vårt panel om disse to gjengangerne som tidligere har vært så viktige for oppbyggingen av HBO som merkevare.

Larry David er tilbake for fullt med sin niende sesong av Curb your enthusiasm, og vårt panel spør seg: Orker vi mer av Larrys fornærmelser og masing? Og sist, men ikke minst: Trenger vi ham fortsatt? Jon Inge Faldalen har skrevet utførlig om The Deuce her å rushprint.no, så hans entusiasme for serien kjenner vi til. Sammen med Gry Rustad og Kai Hanno Schwind diskuterer han her kvalitetene på David Simons nye serie som mange mener er hans beste sidenThe Wire.

Panelet kommer også med noen anbefalinger om hva som ellers er verdt å se på TV og strømming, blant annet sitcomen The Good Place, Better Things med Pamela Adlon og Noah Baumbachs Netflix-serie The Meyerowitz Stories (New and Selected) med blant annet Dustin Hofman og Adam Sandler.

Gry Rustad er førsteamanuensis i medievitenskap ved Høgskolen i Hedmark, en dedikert Whedonite og David Simon-beundrer. Hun liker å gråte til Friday Night Lights og synes det å ikke like Seinfeld er en helt legitim deal-breaker. Kai Hanno Schwind har doktorgrad med avhandlingen «Found in Translation: The Office – a hybrid sitcom as blueprint for successful transnational television format adaption» fra Universitetet i Oslo og er førsteamanuensis på Westerdals Oslo ACT. Jon Inge Faldalen er universitetslektor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, der han underviser i filmens historie, estetikk og teori, og forsøker ferdigstille en doktoravhandling.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Trenger vi fortsatt Larry David?

Trenger vi fortsatt Larry David?

Med Larry David og David Simon tilbake på HBO med «Curb your enthusiasm» og «The Deuce» er høsten reddet for mange. Men hva mener vårt panel om disse to gjengangerne som tidligere har vært så viktige for oppbyggingen av HBO som merkevare.

Larry David er tilbake for fullt med sin niende sesong av Curb your enthusiasm, og vårt panel spør seg: Orker vi mer av Larrys fornærmelser og masing? Og sist, men ikke minst: Trenger vi ham fortsatt? Jon Inge Faldalen har skrevet utførlig om The Deuce her å rushprint.no, så hans entusiasme for serien kjenner vi til. Sammen med Gry Rustad og Kai Hanno Schwind diskuterer han her kvalitetene på David Simons nye serie som mange mener er hans beste sidenThe Wire.

Panelet kommer også med noen anbefalinger om hva som ellers er verdt å se på TV og strømming, blant annet sitcomen The Good Place, Better Things med Pamela Adlon og Noah Baumbachs Netflix-serie The Meyerowitz Stories (New and Selected) med blant annet Dustin Hofman og Adam Sandler.

Gry Rustad er førsteamanuensis i medievitenskap ved Høgskolen i Hedmark, en dedikert Whedonite og David Simon-beundrer. Hun liker å gråte til Friday Night Lights og synes det å ikke like Seinfeld er en helt legitim deal-breaker. Kai Hanno Schwind har doktorgrad med avhandlingen «Found in Translation: The Office – a hybrid sitcom as blueprint for successful transnational television format adaption» fra Universitetet i Oslo og er førsteamanuensis på Westerdals Oslo ACT. Jon Inge Faldalen er universitetslektor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, der han underviser i filmens historie, estetikk og teori, og forsøker ferdigstille en doktoravhandling.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY