WEB-TV: Møt filmskaperne bak Hunting Flies, The Rules for Everything og Vikingane

WEB-TV: Møt filmskaperne bak Hunting Flies, The Rules for Everything og Vikingane

I denne utgaven av Blått Lerret WEB-TV møter du fire spennende debutanter: Izer Aliu og Kim Hiorthøy som snart er aktuelle med spillefilmene Hunting Flies og The Rules for Everything, og Jon Iver Helgaker og Jonas Torgersen som har NRK-premiere med Vikingane.

Izer Aliu hadde nettopp deltatt på filmfestivalen i Toronto der Hunting Flies hadde sin internasjonale premiere. Sammen med Kim Hiorthøy, Jon Iver Helgaker og Jonas Torgersen ga han publikum en variert kveld på Blått Lerret sist onsdag. Her kan du møte de fire debutantene i opptak av samtalen med programleder Kalle Løchen.

Få også med deg septemberutgaven av Blått Lerret på WEB-TV

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

WEB-TV: Møt filmskaperne bak Hunting Flies, The Rules for Everything og Vikingane

WEB-TV: Møt filmskaperne bak Hunting Flies, The Rules for Everything og Vikingane

I denne utgaven av Blått Lerret WEB-TV møter du fire spennende debutanter: Izer Aliu og Kim Hiorthøy som snart er aktuelle med spillefilmene Hunting Flies og The Rules for Everything, og Jon Iver Helgaker og Jonas Torgersen som har NRK-premiere med Vikingane.

Izer Aliu hadde nettopp deltatt på filmfestivalen i Toronto der Hunting Flies hadde sin internasjonale premiere. Sammen med Kim Hiorthøy, Jon Iver Helgaker og Jonas Torgersen ga han publikum en variert kveld på Blått Lerret sist onsdag. Her kan du møte de fire debutantene i opptak av samtalen med programleder Kalle Løchen.

Få også med deg septemberutgaven av Blått Lerret på WEB-TV

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY