Utnyttes ressursene godt nok? (+)

Utnyttes ressursene godt nok? (+)

Et av problemene med dagens manus- og utviklingsordning er at den er for byråkratisk og ingen i NFI har nær kjennskap til skriveprosesser. Det er noen av tilbakemeldingene Rushprint får fra produksjonsmiljøet i forkant av NFIs varslede omstrukturering av ordningene.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Et av problemene med dagens manus- og utviklingsordning er at den er for byråkratisk og ingen i NFI har nær kjennskap til skriveprosesser. Det er noen av tilbakemeldingene Rushprint får fra produksjonsmiljøet i forkant av NFIs varslede omstrukturering av ordningene.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Utnyttes ressursene godt nok? (+)

Utnyttes ressursene godt nok? (+)

Et av problemene med dagens manus- og utviklingsordning er at den er for byråkratisk og ingen i NFI har nær kjennskap til skriveprosesser. Det er noen av tilbakemeldingene Rushprint får fra produksjonsmiljøet i forkant av NFIs varslede omstrukturering av ordningene.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Et av problemene med dagens manus- og utviklingsordning er at den er for byråkratisk og ingen i NFI har nær kjennskap til skriveprosesser. Det er noen av tilbakemeldingene Rushprint får fra produksjonsmiljøet i forkant av NFIs varslede omstrukturering av ordningene.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY