Skuespillerpodden: Hvorfor agency og management for skuespillere?

Skuespillerpodden: Hvorfor agency og management for skuespillere?

Petronella Panerus er daglig leder for Global Ensamble Talent. I denne episoden av Skuespillerpodden forteller hun om karriereveiledning og forhandling for skuespillere.

I de siste årene har agency og etter hvert management for skuespillere gjort seg mer gjeldende, også i Nord-Europa. De forhandler avtaler med produsenter i filmbransjen eller inn mot privatteatre, og er i stadig større grad med og utvikler skuespillerkarrierer.

I denne episoden av Skuespillerpodden møter vi Petronella Panerus, daglig leder i skandinaviske Global Ensamble Talent. Selskapet har på få år vokst seg til å bli en av Norges største aktører innen agency-virksomhet og management for skuespillere. Panerus forteller om hvordan dette preger skuespilleryrket, samt film og teaterbransjen. Programleder er Øystein Stene.

Skuespillerpodden er en podkast om skuespill i film og på teater, der forfatter og pedagog Øystein Stene inviterer til samtaler om skuespillerkunst. Skuespillerpodden er produsert av Teaterhøgskolen i samarbeid med Rushprint og Scenekunst.no.

Skuespillerpodden: Hvorfor agency og management for skuespillere?

Skuespillerpodden: Hvorfor agency og management for skuespillere?

Petronella Panerus er daglig leder for Global Ensamble Talent. I denne episoden av Skuespillerpodden forteller hun om karriereveiledning og forhandling for skuespillere.

I de siste årene har agency og etter hvert management for skuespillere gjort seg mer gjeldende, også i Nord-Europa. De forhandler avtaler med produsenter i filmbransjen eller inn mot privatteatre, og er i stadig større grad med og utvikler skuespillerkarrierer.

I denne episoden av Skuespillerpodden møter vi Petronella Panerus, daglig leder i skandinaviske Global Ensamble Talent. Selskapet har på få år vokst seg til å bli en av Norges største aktører innen agency-virksomhet og management for skuespillere. Panerus forteller om hvordan dette preger skuespilleryrket, samt film og teaterbransjen. Programleder er Øystein Stene.

Skuespillerpodden er en podkast om skuespill i film og på teater, der forfatter og pedagog Øystein Stene inviterer til samtaler om skuespillerkunst. Skuespillerpodden er produsert av Teaterhøgskolen i samarbeid med Rushprint og Scenekunst.no.

MENY