– Det var uhyre viktig at NRK ga manusforfatterne den tiden de trengte. (+)

– Det var uhyre viktig at NRK ga manusforfatterne den tiden de trengte. (+)

Produsentene Camilla Brusdal og Vilje Kathrine Hagen tror få andre enn NRK ville gitt grønt lys til et såpass dristig prosjekt som «Makta».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Produsentene Camilla Brusdal og Vilje Kathrine Hagen tror få andre enn NRK ville gitt grønt lys til et såpass dristig prosjekt som «Makta».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Det var uhyre viktig at NRK ga manusforfatterne den tiden de trengte. (+)

– Det var uhyre viktig at NRK ga manusforfatterne den tiden de trengte. (+)

Produsentene Camilla Brusdal og Vilje Kathrine Hagen tror få andre enn NRK ville gitt grønt lys til et såpass dristig prosjekt som «Makta».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Produsentene Camilla Brusdal og Vilje Kathrine Hagen tror få andre enn NRK ville gitt grønt lys til et såpass dristig prosjekt som «Makta».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY