– Det skulle ikke være et nostalgiprosjekt (+).

– Det skulle ikke være et nostalgiprosjekt (+).

Denne gangen var tiden som har gått og karakterenes alder viktigere enn perioden som skildres, forteller regissør Lukas Moodysson. Men det betyr ikke nødvendigvis at hans kinoaktuelle oppfølger til «Tillsammans» er spesielt nostalgisk.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Denne gangen var tiden som har gått og karakterenes alder viktigere enn perioden som skildres, forteller regissør Lukas Moodysson. Men det betyr ikke nødvendigvis at hans kinoaktuelle oppfølger til «Tillsammans» er spesielt nostalgisk.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Det skulle ikke være et nostalgiprosjekt (+).

– Det skulle ikke være et nostalgiprosjekt (+).

Denne gangen var tiden som har gått og karakterenes alder viktigere enn perioden som skildres, forteller regissør Lukas Moodysson. Men det betyr ikke nødvendigvis at hans kinoaktuelle oppfølger til «Tillsammans» er spesielt nostalgisk.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Denne gangen var tiden som har gått og karakterenes alder viktigere enn perioden som skildres, forteller regissør Lukas Moodysson. Men det betyr ikke nødvendigvis at hans kinoaktuelle oppfølger til «Tillsammans» er spesielt nostalgisk.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY