Mellom naturalisme og «larger than life» (+)

Mellom naturalisme og «larger than life» (+)

- Fantasien var også et frirom for meg da jeg ikke hadde det så bra på skolen. Men etter hvert ble fantasiverdenen noe jeg kunne invitere venner inn i, også fordi vi begynte å lage film, forteller regissør Eirik Sæter Stordahl, som langfilmdebuterer med den kinoaktuelle barnefilmen «Lars er LOL».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Fantasien var også et frirom for meg da jeg ikke hadde det så bra på skolen. Men etter hvert ble fantasiverdenen noe jeg kunne invitere venner inn i, også fordi vi begynte å lage film, forteller regissør Eirik Sæter Stordahl, som langfilmdebuterer med den kinoaktuelle barnefilmen «Lars er LOL».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Mellom naturalisme og «larger than life» (+)

Mellom naturalisme og «larger than life» (+)

- Fantasien var også et frirom for meg da jeg ikke hadde det så bra på skolen. Men etter hvert ble fantasiverdenen noe jeg kunne invitere venner inn i, også fordi vi begynte å lage film, forteller regissør Eirik Sæter Stordahl, som langfilmdebuterer med den kinoaktuelle barnefilmen «Lars er LOL».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Fantasien var også et frirom for meg da jeg ikke hadde det så bra på skolen. Men etter hvert ble fantasiverdenen noe jeg kunne invitere venner inn i, også fordi vi begynte å lage film, forteller regissør Eirik Sæter Stordahl, som langfilmdebuterer med den kinoaktuelle barnefilmen «Lars er LOL».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY