Bildenes vidunderlige nye verden. (+)

Bildenes vidunderlige nye verden. (+)

Snart finnes det 45 milliarder kameraer på jorden. Det er en fantastisk mulighet, mener Axel Danielson og Maximilien Van Aertryck, som har regissert den kinoaktuelle og Sundance-priste dokumentaren «And the King Said, What a Fantastic Machine». Men de er på ingen måte blinde for farene og utfordringene knyttet til den fantastiske maskinen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Snart finnes det 45 milliarder kameraer på jorden. Det er en fantastisk mulighet, mener Axel Danielson og Maximilien Van Aertryck, som har regissert den kinoaktuelle og Sundance-priste dokumentaren «And the King Said, What a Fantastic Machine». Men de er på ingen måte blinde for farene og utfordringene knyttet til den fantastiske maskinen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Bildenes vidunderlige nye verden. (+)

Bildenes vidunderlige nye verden. (+)

Snart finnes det 45 milliarder kameraer på jorden. Det er en fantastisk mulighet, mener Axel Danielson og Maximilien Van Aertryck, som har regissert den kinoaktuelle og Sundance-priste dokumentaren «And the King Said, What a Fantastic Machine». Men de er på ingen måte blinde for farene og utfordringene knyttet til den fantastiske maskinen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Snart finnes det 45 milliarder kameraer på jorden. Det er en fantastisk mulighet, mener Axel Danielson og Maximilien Van Aertryck, som har regissert den kinoaktuelle og Sundance-priste dokumentaren «And the King Said, What a Fantastic Machine». Men de er på ingen måte blinde for farene og utfordringene knyttet til den fantastiske maskinen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY