Omfavne problemene! (+)

Omfavne problemene! (+)

– Vi bør omfavne heller enn løse problemer, mener John Wilson, aktuell med siste sesong av den ut- og innsiktsfulle essaykomedien «How to with John Wilson» på HBO Max. Jon Inge Faldalen møtte Wilson til en samtale om blant annet New York, sannhet og forbilder.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Vi bør omfavne heller enn løse problemer, mener John Wilson, aktuell med siste sesong av den ut- og innsiktsfulle essaykomedien «How to with John Wilson» på HBO Max. Jon Inge Faldalen møtte Wilson til en samtale om blant annet New York, sannhet og forbilder.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Omfavne problemene! (+)

Omfavne problemene! (+)

– Vi bør omfavne heller enn løse problemer, mener John Wilson, aktuell med siste sesong av den ut- og innsiktsfulle essaykomedien «How to with John Wilson» på HBO Max. Jon Inge Faldalen møtte Wilson til en samtale om blant annet New York, sannhet og forbilder.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Vi bør omfavne heller enn løse problemer, mener John Wilson, aktuell med siste sesong av den ut- og innsiktsfulle essaykomedien «How to with John Wilson» på HBO Max. Jon Inge Faldalen møtte Wilson til en samtale om blant annet New York, sannhet og forbilder.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY