– Noen kan stå i fare for å miste jobben – og ikke bare manusforfattere. (+)

– Noen kan stå i fare for å miste jobben – og ikke bare manusforfattere. (+)

AI-verktøyene kan allerede brukes i manusarbeid. Hvilke problemstillinger vil dukke opp og hvor bør egentlig grensene gå? - Hvis ChatGPT lager forutsigbare treakt-strukturer - så blir mer «menneskelige» manus de mest interessante, spår stipendiat Cecilie Levy. Dramatikerforbundets nestleder Øyvind Rune Stålen tror vi kommer til å jobbe annerledes.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

AI-verktøyene kan allerede brukes i manusarbeid. Hvilke problemstillinger vil dukke opp og hvor bør egentlig grensene gå? – Hvis ChatGPT lager forutsigbare treakt-strukturer – så blir mer «menneskelige» manus de mest interessante, spår stipendiat Cecilie Levy. Dramatikerforbundets nestleder Øyvind Rune Stålen tror vi kommer til å jobbe annerledes.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Noen kan stå i fare for å miste jobben – og ikke bare manusforfattere. (+)

– Noen kan stå i fare for å miste jobben – og ikke bare manusforfattere. (+)

AI-verktøyene kan allerede brukes i manusarbeid. Hvilke problemstillinger vil dukke opp og hvor bør egentlig grensene gå? - Hvis ChatGPT lager forutsigbare treakt-strukturer - så blir mer «menneskelige» manus de mest interessante, spår stipendiat Cecilie Levy. Dramatikerforbundets nestleder Øyvind Rune Stålen tror vi kommer til å jobbe annerledes.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

AI-verktøyene kan allerede brukes i manusarbeid. Hvilke problemstillinger vil dukke opp og hvor bør egentlig grensene gå? – Hvis ChatGPT lager forutsigbare treakt-strukturer – så blir mer «menneskelige» manus de mest interessante, spår stipendiat Cecilie Levy. Dramatikerforbundets nestleder Øyvind Rune Stålen tror vi kommer til å jobbe annerledes.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY