Veien fram til kritikerros. (+)

Veien fram til kritikerros. (+)

Ingen av tv-kanalene ville gå inn i den kritikerroste «Den siste filmen». Fotograf Olaug Spissøy Kyvik endte opp med å være medprodusent og regissør, co-manusforfatter og klipper. «Vi gikk til Cinemateket og fikk dem til å inngå en visningsavtale. Da falt de andre brikkene på plass. Det ga oss en enorm kunstnerisk frihet.»

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Ingen av tv-kanalene ville gå inn i den kritikerroste «Den siste filmen». Fotograf Olaug Spissøy Kyvik endte opp med å være medprodusent og regissør, co-manusforfatter og klipper. «Vi gikk til Cinemateket og fikk dem til å inngå en visningsavtale. Da falt de andre brikkene på plass. Det ga oss en enorm kunstnerisk frihet.»

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Veien fram til kritikerros. (+)

Veien fram til kritikerros. (+)

Ingen av tv-kanalene ville gå inn i den kritikerroste «Den siste filmen». Fotograf Olaug Spissøy Kyvik endte opp med å være medprodusent og regissør, co-manusforfatter og klipper. «Vi gikk til Cinemateket og fikk dem til å inngå en visningsavtale. Da falt de andre brikkene på plass. Det ga oss en enorm kunstnerisk frihet.»

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Ingen av tv-kanalene ville gå inn i den kritikerroste «Den siste filmen». Fotograf Olaug Spissøy Kyvik endte opp med å være medprodusent og regissør, co-manusforfatter og klipper. «Vi gikk til Cinemateket og fikk dem til å inngå en visningsavtale. Da falt de andre brikkene på plass. Det ga oss en enorm kunstnerisk frihet.»

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY