Skuespillerpodden: Hva er en skuespillerkropp?

Skuespillerpodden: Hva er en skuespillerkropp?

I den nye Skuespillerpodden samler Øystein Stene gjester til samtale om skuespillerkunst. I denne andre episoden kan du høre bevegelsespedagogene Hanne Riege og Sylvi Fredriksen drøfte hva som kreves av skuespillerens kropp på scene og lerret.

Skuespillerpodden er en ny podcast om skuespill i film og på teater, der forfatter og pedagog Øystein Stene inviterer til samtaler om skuespillerkunst. I denne episoden er spørsmålet: Hva er en skuespillerkropp?

Hanne Riege og Sylvi Fredriksen har begge vært bevegelsespedagoger for skuespillerutdanningen ved Teaterhøgskolen i en årrekke. De snakker om kroppsidealer blant skuespillere før og nå, hva slags fysiske utfordringer og muligheter skuespillere har å arbeide med og mot, og hva som kreves for å være kroppslig beredt til å jobbe med en rolle. Og ikke minst: hvordan være til stede i egen kropp.

Skuespillerpodden er en podcast om skuespill i film og på teater, produsert av Teaterhøgskolen i samarbeid med Rushprint og Scenekunst.no.

Skuespillerpodden: Hva er en skuespillerkropp?

Skuespillerpodden: Hva er en skuespillerkropp?

I den nye Skuespillerpodden samler Øystein Stene gjester til samtale om skuespillerkunst. I denne andre episoden kan du høre bevegelsespedagogene Hanne Riege og Sylvi Fredriksen drøfte hva som kreves av skuespillerens kropp på scene og lerret.

Skuespillerpodden er en ny podcast om skuespill i film og på teater, der forfatter og pedagog Øystein Stene inviterer til samtaler om skuespillerkunst. I denne episoden er spørsmålet: Hva er en skuespillerkropp?

Hanne Riege og Sylvi Fredriksen har begge vært bevegelsespedagoger for skuespillerutdanningen ved Teaterhøgskolen i en årrekke. De snakker om kroppsidealer blant skuespillere før og nå, hva slags fysiske utfordringer og muligheter skuespillere har å arbeide med og mot, og hva som kreves for å være kroppslig beredt til å jobbe med en rolle. Og ikke minst: hvordan være til stede i egen kropp.

Skuespillerpodden er en podcast om skuespill i film og på teater, produsert av Teaterhøgskolen i samarbeid med Rushprint og Scenekunst.no.

MENY