– Ofte har jeg vært med fra Arild har begynt å skrive. (+)

– Ofte har jeg vært med fra Arild har begynt å skrive. (+)

- Musikken er en sentral del av hele uttrykket, og det er mye å hente på å ikke bare behandle den som noe som skal legges oppå til slutt, sier regissør Arild Østin Ommundsen. Her forteller han og Thomas Dybdahl om sitt tette og mangeårige samarbeid, som for tiden er å se og høre i NRK-serien «Evy og alltid».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Musikken er en sentral del av hele uttrykket, og det er mye å hente på å ikke bare behandle den som noe som skal legges oppå til slutt, sier regissør Arild Østin Ommundsen. Her forteller han og Thomas Dybdahl om sitt tette og mangeårige samarbeid, som for tiden er å se og høre i NRK-serien «Evy og alltid».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Ofte har jeg vært med fra Arild har begynt å skrive. (+)

– Ofte har jeg vært med fra Arild har begynt å skrive. (+)

- Musikken er en sentral del av hele uttrykket, og det er mye å hente på å ikke bare behandle den som noe som skal legges oppå til slutt, sier regissør Arild Østin Ommundsen. Her forteller han og Thomas Dybdahl om sitt tette og mangeårige samarbeid, som for tiden er å se og høre i NRK-serien «Evy og alltid».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Musikken er en sentral del av hele uttrykket, og det er mye å hente på å ikke bare behandle den som noe som skal legges oppå til slutt, sier regissør Arild Østin Ommundsen. Her forteller han og Thomas Dybdahl om sitt tette og mangeårige samarbeid, som for tiden er å se og høre i NRK-serien «Evy og alltid».

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY