– Jeg rett og slett tenner på lavbudsjett. (+)

– Jeg rett og slett tenner på lavbudsjett. (+)

- Selv om det er en fiksjon, skal dramaet befinne seg i virkeligheten, sier Mona J. Hoel. I den premiereklare spillefilmen «Natt» forteller hun en personlig historie om vold i nære relasjoner, laget med svært lavt budsjett og regissørens særegne metode.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Selv om det er en fiksjon, skal dramaet befinne seg i virkeligheten, sier Mona J. Hoel. I den premiereklare spillefilmen «Natt» forteller hun en personlig historie om vold i nære relasjoner, laget med svært lavt budsjett og regissørens særegne metode.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Jeg rett og slett tenner på lavbudsjett. (+)

– Jeg rett og slett tenner på lavbudsjett. (+)

- Selv om det er en fiksjon, skal dramaet befinne seg i virkeligheten, sier Mona J. Hoel. I den premiereklare spillefilmen «Natt» forteller hun en personlig historie om vold i nære relasjoner, laget med svært lavt budsjett og regissørens særegne metode.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Selv om det er en fiksjon, skal dramaet befinne seg i virkeligheten, sier Mona J. Hoel. I den premiereklare spillefilmen «Natt» forteller hun en personlig historie om vold i nære relasjoner, laget med svært lavt budsjett og regissørens særegne metode.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY