– Det var viktig for meg å vise de siviles livssituasjon under en okkupasjon. (+)

– Det var viktig for meg å vise de siviles livssituasjon under en okkupasjon. (+)

- Jeg ville lage en film om hvordan det kjennes fysisk og psykisk å stå i krigen og dens konsekvenser, forteller regissør Erik Skjoldbjærg, som omsider kan la krigsdramaet «Kampen om Narvik» få møte publikum.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Jeg ville lage en film om hvordan det kjennes fysisk og psykisk å stå i krigen og dens konsekvenser, forteller regissør Erik Skjoldbjærg, som omsider kan la krigsdramaet «Kampen om Narvik» få møte publikum.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Det var viktig for meg å vise de siviles livssituasjon under en okkupasjon. (+)

– Det var viktig for meg å vise de siviles livssituasjon under en okkupasjon. (+)

- Jeg ville lage en film om hvordan det kjennes fysisk og psykisk å stå i krigen og dens konsekvenser, forteller regissør Erik Skjoldbjærg, som omsider kan la krigsdramaet «Kampen om Narvik» få møte publikum.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Jeg ville lage en film om hvordan det kjennes fysisk og psykisk å stå i krigen og dens konsekvenser, forteller regissør Erik Skjoldbjærg, som omsider kan la krigsdramaet «Kampen om Narvik» få møte publikum.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY