Å tøye grensene for julestemninga. (+)

Å tøye grensene for julestemninga. (+)

- Da jeg leste manuset, følte jeg at jeg er født til å lage denne filmen, sier Tommy Wirkola. I «Violent Night» kombinerer han i kjent stil humor og ekstrem vold, men skyr heller ikke unna sentimentaliteten en ekte julefilm skal ha.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Da jeg leste manuset, følte jeg at jeg er født til å lage denne filmen, sier Tommy Wirkola. I «Violent Night» kombinerer han i kjent stil humor og ekstrem vold, men skyr heller ikke unna sentimentaliteten en ekte julefilm skal ha.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Å tøye grensene for julestemninga. (+)

Å tøye grensene for julestemninga. (+)

- Da jeg leste manuset, følte jeg at jeg er født til å lage denne filmen, sier Tommy Wirkola. I «Violent Night» kombinerer han i kjent stil humor og ekstrem vold, men skyr heller ikke unna sentimentaliteten en ekte julefilm skal ha.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

– Da jeg leste manuset, følte jeg at jeg er født til å lage denne filmen, sier Tommy Wirkola. I «Violent Night» kombinerer han i kjent stil humor og ekstrem vold, men skyr heller ikke unna sentimentaliteten en ekte julefilm skal ha.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY