Danielsen Lie i psykologisk thriller med Chastain og Hathaway

Danielsen Lie i psykologisk thriller med Chastain og Hathaway

Anders Danielsen Lie skal medvirke i den psykologiske thrilleren «Mother’s Instinct» ved siden av blant andre Jessica Chastain og Anne Hathaway.

Foto: Mia Wasikowska støtter seg på Danielsen Lie i «Bergman Island»

Det er Deadline som melder om dette. Danielsen Lie og Josh Charles blir nyeste tilskuddene til filmprosjektet som er en engelskspråklig versjon av den belgiske filmen Duelles fra 2018 av regissør Olivier Masset-Depasse. Den belgiske regissøren skulle selv hatt regi på denne nye versjonen, men måtte melde avbud. Isteden er det filmfotografen Benoit Delhomme som tar ansvaret for regien.

Originalfilmen var basert på romanen Derrière La Haine av Barbara Abel. Den forteller historien om to venninner, denne gangen spilt av Chastain og Hathaway, som lever tilsynelatende harmoniske liv på 1960-tallet, «with manicured lawns, successful husbands and sons of the same age. But this perfect harmony is suddenly shattered after a tragic accident. Guilt, suspicion and paranoia combine to unravel their sisterly bond and a psychological battle of wills begins as the maternal instinct reveals its darker side.»

Både Chastaine og Hathaway er involvert som produsenter på filmen. Det kommer ikke klart fram hva slags rolle Danielsen Lie eller Josh Charles er tiltenkt. Det er utvilsomt de to kvinnerollene som er de mest sentrale.

Kanskje har Chastain og Hathaway lagt merke til hvor god Anders Danielsen er til å «spille andre gode», i filmer som Bergman island og Verdens verste menneske. «Det har vært veldig interessant å spille noen som blir skildret gjennom perspektivet til andre rollefigurer», fortalte han Rushprint i fjor.

Danielsen Lie i psykologisk thriller med Chastain og Hathaway

Danielsen Lie i psykologisk thriller med Chastain og Hathaway

Anders Danielsen Lie skal medvirke i den psykologiske thrilleren «Mother’s Instinct» ved siden av blant andre Jessica Chastain og Anne Hathaway.

Foto: Mia Wasikowska støtter seg på Danielsen Lie i «Bergman Island»

Det er Deadline som melder om dette. Danielsen Lie og Josh Charles blir nyeste tilskuddene til filmprosjektet som er en engelskspråklig versjon av den belgiske filmen Duelles fra 2018 av regissør Olivier Masset-Depasse. Den belgiske regissøren skulle selv hatt regi på denne nye versjonen, men måtte melde avbud. Isteden er det filmfotografen Benoit Delhomme som tar ansvaret for regien.

Originalfilmen var basert på romanen Derrière La Haine av Barbara Abel. Den forteller historien om to venninner, denne gangen spilt av Chastain og Hathaway, som lever tilsynelatende harmoniske liv på 1960-tallet, «with manicured lawns, successful husbands and sons of the same age. But this perfect harmony is suddenly shattered after a tragic accident. Guilt, suspicion and paranoia combine to unravel their sisterly bond and a psychological battle of wills begins as the maternal instinct reveals its darker side.»

Både Chastaine og Hathaway er involvert som produsenter på filmen. Det kommer ikke klart fram hva slags rolle Danielsen Lie eller Josh Charles er tiltenkt. Det er utvilsomt de to kvinnerollene som er de mest sentrale.

Kanskje har Chastain og Hathaway lagt merke til hvor god Anders Danielsen er til å «spille andre gode», i filmer som Bergman island og Verdens verste menneske. «Det har vært veldig interessant å spille noen som blir skildret gjennom perspektivet til andre rollefigurer», fortalte han Rushprint i fjor.

MENY