Filmatiske TV-serier – del 2 (+)

Filmatiske TV-serier – del 2 (+)

Erlend Lavik gir deg andre del av sin gjennomgang av hvordan serieformatet er influert av filmen - fra den omfattende opptakstiden til Game of Thrones til de uavbrutte tagningene i True Detective og X-Files.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Erlend Lavik gir deg andre del av sin gjennomgang av hvordan serieformatet er influert av filmen – fra den omfattende opptakstiden til Game of Thrones til de uavbrutte tagningene i True Detective og X-Files.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Filmatiske TV-serier – del 2 (+)

Filmatiske TV-serier – del 2 (+)

Erlend Lavik gir deg andre del av sin gjennomgang av hvordan serieformatet er influert av filmen - fra den omfattende opptakstiden til Game of Thrones til de uavbrutte tagningene i True Detective og X-Files.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Erlend Lavik gir deg andre del av sin gjennomgang av hvordan serieformatet er influert av filmen – fra den omfattende opptakstiden til Game of Thrones til de uavbrutte tagningene i True Detective og X-Files.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY